Friday, August 17, 2012

Vandenõuteooria

Imelikul kombel muutub vandenõuteooria juba siis usutamatuks, kui seal on 80% usutavaid asju ja 20% täiestu uskumatut. Uskumatu asja kaal tundub kordades suurem olevat.

Mõtteid avaldama sundiv film asub aadressil
http://www.ulmefilm.ee/vaata.html

Eesti on liiga väike koht, et siin tõeliselt suured teooriad saaksid tekkida. Kõik filmis käsitletud sündmused saavad alguse USA-st. 9/11 tragöödia, (nafta)sõjad Lähis-Idas, USA toetus Iisraelile, rahamaailma absurdus, vaktsiinid, lisaained, Ritalin. Osad teemad on varemgi meedias käsitletud ja põhimõtteliselt tõeks kuulutatud. Näiteks USA põhjendamatu vägivalla kohta Lähis-Idas on tehtud tõsielul põhinev film (Aus mäng). Dokfilmis Ritalinist ja laste hüperaktiivsusest arvavad mitmed meedikud, et tegu on farmaatsiatööstuse ebaeetilise projektiga, et suurendada kasumit. USA rahatrüki tehnika huvitas mind juba varem ning seepärast ei tulnud see üllatusena.
Film annab kõigile neile asjadele ühe ühise niiditõmbaja - illuminaadid e. vabamüürlaste kõrgematel astmetel olevad liikmed.

Mul on raske uskuda Bilderbergi grupi suurt mõjuvõimu, kui väidetavalt nad olevat võtnud 1974 aastal vastu otsuse, et maakera rahvastikku tuleb vähendada 50%. Vahepealne rahvaarvu kasv paneb mõtlema, et vastuvõetud otsus veel tulemust ei taga. Samas tikub pähe väike kahtlus - kuidas on võimalik teada, et rahvaarv on kasvanud? Ma ei ole ju käinud inimesi üle lugemas. Üks võimalik teooria on selline, et kogu statistikat võltsitakse. Niisiis täiesti võimalik, et olen meedia ohver.

Ja kui filmi lõpuosas ei oleks uudist, et maailma valitsevaid isikud kontrollivad maavälised olendid, kes on nähtavad teistel valguse lainepikkustel ja et inimesed muutuvad rahuarmastavateks ning inimkonnale saabub lähima 5 aasta jooksul aeg, kus masinad kõik ära teevad, siis usukski ehk kõike teooriat saabuvast III maailmasõjast ning hakkaks tikke varuma.

Mul on ka üks teooria. See kõlab järgmiselt. David Icke on kõrgel kohal illuminaat, kes üritab naeruvääristada ja ulmeks muuta populaarseid vandenõuteooriaid
http://et.wikipedia.org/wiki/Uus_maailmakord_(vanden%C3%B5uteooria)
http://vanglaplaneet.openu2.com/t93-bilderbergi-grupp
http://en.wikipedia.org/wiki/9/11_conspiracy_theories
http://www.ritalindeath.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke

No comments:

Post a Comment