Sunday, February 27, 2011

Eesti laul 2012

Eurovisioon on omaette muusikastiil ja sellel on oma kindel publik. Vaadake Eurovisiooni fännklubi lehtesid ometi. Ei ole seal erilist arvamuse pluralismi - enamasti üsna üks kindel stiil. Niisiis võiks vähe silmakirjalik olla idee - valime välja Eesti parima laulu ja saadame selle Eurovisioonile.
Kas Eesti parim laul peab olema stiilis "eurovisioon"?
Kui ei ole selles stiilis, siis kukub välja eelvoorust, kõik teadsid juba eile, et laul ei sobi. Solvumisest unustatakse esitaja pikaks ajaks. Ühesõnaga positiivse reklaami asemel negatiivne.

Rahvas ongi segaduses. Osad hääletavad selle poolt, mis tõepoolest meeldib kõige rohkem (Eesti Laulu valimine ikkagi). Teised hääletavad seda, mille puhul tundub tõenäoline, et see läheb Eurovisiooni eelvoorust läbi.

Miks ei võiks olla näiteks idee, et valime aastal 2012 2 võitjat. Eesti Laulu ja Eurolaulu? Eesti laulu valimine on tasuta. Iga Eesti elanik saab hääletada ainult korra. Ei saa aru ideest, miks peaks selle arvamus määravam olema, kes kõige kõvemini karjub. Eurolaulule seevastu piiranguid pole, sest mitu korda hääletamine on tava ka Eurovisioonil. Samuti on hääletamine tasuline.



Outloudz - I wanna meet Bob Dylan

No comments:

Post a Comment